Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Summer Bloom Challenge

Doe jij mee met de Summer Bloom Challenge? Download de Cabau App voor het gratis shuffle voedingsschema en doe mee!

Download

Vanaf maandag 16 mei nemen we jou 28 dagen mee en gaan we er samen voor zorgen dat je fitter, gezonder en leuker de zomer in gaat!

De Summer Bloom Challenge is voor iedere powervrouw. Je kunt tegelijk met andere powervrouwen beginnen op 16 mei of op een later moment. Het enige wat je nodig hebt, is een goede dosis motivatie & de Cabau App. 

Wat ga je doen?

  • Drink elke dag 2 glazen water bij het opstaan
  • Elke dag een 10-minute workout
  • Zet een uur voor het slapen je telefoon uit
  • Stel minimaal twee maaltijden per dag samen aan de hand van het gratis shuffle schema
  • Schrijf voor de challenge 3 dingen op die je mooi aan jouw lichaam vindt. Herhaal dit elke avond voordat je gaat slapen

Shuffle Meal Plan

Gezond eten is een must. Daarom ontvang je van ons gratis het Cabau Shuffle Meal Plan. Hiermee kun je zelf makkelijk en snel een gezonde maaltijd bereiden. Je bepaalt zelf wat je eet voor het ontbijt, de lunch en het avondeten aan de hand van het Shuffle Plan. Je vindt jouw Shuffle Meal Plan in onze Cabau App!

Download de Cabau App

Maak kans op €100,- shoptegoed

Deel jouw verhaal met de andere Cabau vrouwen. Of dit nu gaat over jouw mental wellbeing, een prestatie of fysieke transformatie. Elk verhaal is uniek & worth sharing. Deel jouw verhaal met onze Cabau Family in de app of Bloom Talk en ontvang 10% korting op jouw bestelling + maak kans op €100 shoptegoed (elke maand een winnaar).

Join de Bloom Talk
English