Yo's column

Yolanthe deelt haar tips om ultiem te genieten van de zomer op een gezonde manier

It’s the most beautiful time of the year – vind je ook niet? Dagen die eindeloos lijken te zijn, strandwandelingen met zonsondergang, muntdrankjes aan het zwembad en roadtrips naar onbekende bestemmingen. Zo veel leuke herinneringen duiken op als ik denk aan de zomer. In dit artikel deel ik mijn tips om ultiem te genieten van de zomer – op een gezonde manier. En ja, dat kan!

Love your body

  • Zorgzaam, dominant, eigenwijs, introvert, druk. Wij vrouwen hebben allemaal een ander innerlijk. Dat maakt ons juist zo mooi en uniek. Waarom moeten we dan wel met ons uiterlijk allemaal hetzelfde zijn? Wij vrouwen zijn allemaal a piece of art. Natuurlijk is het belangrijk dat je gelukkig bent met hoe je eruit ziet, maar het is nog veel belangrijker dat je je mentaal goed voelt. Ik heb gemerkt dat wanneer ik innerlijke rust ervaar, ik ook meer tevreden ben met hoe ik eruit zie.  
  • Wat mij helpt is om regelmatig een me-time momentje voor mezelf in te plannen. Neem een heerlijke massage, ga voor een lange wandeling, neem een warm bad of doe een uitgebreide skin cupping routine met de CABAU cupping set. Door aandacht te besteden aan jezelf, voed je jouw lichaam met liefde en energie.  

GE-NIET met vrienden

Stiekem ben ik toch wel een huismuts en vind ik het heerlijk om thuis te zijn. Je zou het misschien niet denken omdat ik veel reis , maar hierdoor vind ik het juist fijn om mezelf echt thuis te voelen als ik terugkom van een work trip. Ik maak het daarom altijd gezellig met allerlei woonaccessoires en kaarsjes. Echt allerlei friemeltjes en prut eigenlijk, maar dat geeft het huis juist zo veel energie en gezelligheid. Ik vind het ook belangrijk dat mijn vrienden zich thuis voelen als ze bij mij zijn. Ik vind het heerlijk om voor mijn familie te koken en mijn vriendinnen uit te nodigen voor een girls night. We spelen dan spelletjes (I love games) en kletsen urenlang over van alles en nog wat. Natuurlijk hoort daar ook popcorn bij. Ik eet en drink echt NIET altijd gezond. Dan houd ik het namelijk NIET vol. Voor mij draait het om balans. Ik geniet ultiem van avondjes met vrienden en dan cheat ik met liefde. De volgende dag ga ik lekker sporten en maak ik een High Protein Meal na mijn workout. Balance is key!

Drink je vitamines

Ik start mijn dag altijd met een vaste vitamine routine:
1. Collageen Booster
2. Women+ of Vitamin Booster (wanneer ik zin heb in een fris drankje)
3. Magnesium + Vitamine D.

Mijn favo Vitamin Boost Drink

Ice Ice Baby

In Los Angeles, waar Xess en ik wonen, kan het ontzettend warm zijn. Afkoelen in de zee of zwembad is echt een must. Ook vind ik het super leuk om te hiken met vriendinnen. Sporten terwijl je geniet van het prachtige uitzicht en tot rust komt in de natuur. Win-win situatie toch?! Mocht je ook lekker gaan hiken of wandelen, neem dan de Bloom Bottle mee, hier kan lekker veel water in. Ook een tip om meer water binnen te krijgen!

Mijn ultieme geluk haal ik uit de momentjes met Xess. Ik vind het superfijn om met hem te zijn en samen dingen te doen. Of we nu naar de speeltuin gaan of gaan knutselen, we hebben altijd de grootste lol. Ik houd enorm van koken en Xess helpt mij graag mee. In de zomer maken we vaak de Cabau Waterijsjes. Superleuk en makkelijk om te maken en ideaal tijdens het warme weer om af te koelen.

Heb jij nog een andere tip om ultiem te genieten van de zomer? Let me know via @cabaulifestyle op Instagram!

Xoxo ~ Yolanthe