Francis' Bloom Journey

Moeder van vier kinderen

Hi allemaal, ik ben Francis en ik ben 37 jaar oud. Ik ben moeder van vier kinderen met de leeftijden 15, 11, 10 en 5 jaar. Oorspronkelijk ben ik sportinstructrice, maar door mijn hevige bekkeninstabiliteit tijdens mijn zwangerschappen heb ik dit op een lager pitje moeten zetten. Hiernaast ben ik wel nog steeds dans juf via een vereniging die allerlei sportactiviteiten bedenkt voor kinderen op de basisschool. Daar geef ik les aan groep 1 tot en met 4.

Het keerpunt

Na mijn vierde zwangerschap ging het niet meer zo simpel, om back in shape te komen. De sportschool vond ik te druk en de motivatie kon ik ook niet altijd vinden. Ik pakte het sporten dus vooral thuis op. 


Hiernaast was ik op zoek naar supplementen om me te helpen back in shape te komen, maar ik had nooit wat passends gevonden, tot ik Cabau tegenkwam. Voorzichtig bestelde ik één voor één de producten. Het beviel me gelijk enorm goed, de smaak, de werking en ook de verpakking! 


Veel producten bied ik ook aan bij mijn kinderen, onder andere de Protein Pancakes. Door de goede ingrediënten in de producten is dit mogelijk en ze genieten er ook enorm van! 

Collagen Booster

Ik slik zelf hormonen voor mijn gezondheid, maar hiervan wordt mijn haar niet altijd even blij. Zodra ik de Collageen Booster innam, zag ik direct verandering in mijn haar. Daarnaast reageert mijn huid ook goed op de Collageen Booster. De smaak van de producten was direct een enorme meevaller. Het is echt lekker, smaakt niet chemisch en ik word het ook niet zat. 

Mijn gezonde lifestyle

Om mijn gezonde lifestyle vol te houden begin ik iedere ochtend met een bakje kwark met de Greens en daar voeg ik wat noten en zaden aan toe. Hierbij neem ik de Collagen Booster. Na het sporten neem ik vaak de Protein Pancakes, waarvan mijn kids ook genieten. Eind van de middag neem ik de Mood Booster, met recht kan deze zo genoemd worden, want wat een fijne werking heeft deze booster!