CABAU’S 3TH BIRTHDAY

CABAU’S 3TH BIRTHDAY

HAPPY 3TH ANNIVERSARY! Vandaag blazen we drie kaarsjes uit. De afgelopen drie jaar is Cabau Lifestyle uitgegroeid tot een platform waar duizenden vrouwen elkaar supporten en motiveren op het gebied van gezonde routines, lifestyle, gezonde voeding, balans en zelfliefde. Een community bestaande uit 150.000 trouwe klanten en 33.000 positieve reviews.

In 2021 begon onze Bloom Journey bij Yolanthe:

"Cabau Lifestyle begon met mijn persoonlijke reis naar balans, geluk en gezondheid. Zelf heb ik in mijn verleden heel erg gestruggeld met mijn gewicht. Dan viel ik weer heel veel af en dan kwam ik weer veel aan.

Dit had ook te maken met een lager zelfbeeld. Ik ging een tijdje door een moeilijkere periode in mijn leven en toen kwam ik op een punt, dat ik me ongelukkig voelde. Ik wilde dat niet meer. Ik wilde me weer happy voelen.

Ik ben gaan kijken naar de dingen die ik kon veranderen in mijn lifestyle om mezelf weer gelukkig te krijgen. En vooral sterker en gezonder. Uiteindelijk heeft het natuurlijk allemaal met elkaar te maken.

Ik ben op zoek gegaan naar een gebalanceerde, gezonde en gelukkige lifestyle en hieruit is Cabau Lifestyle ontstaan Een lifestyle waarin balans centraal staat.”

The sky is the limit

Op nog vele jaren waarin we steeds meer kaarsjes mogen uitblazen, steeds meer vrouwen bij ons platform mogen verwelkomen en meer mooie bloom journeys mogen gaan delen van inspirerende vrouwen. Cabau is voor en door vrouwen.

Dank jullie wel voor jullie steun. En onthoud, We, women, are born to bloom.

Start jouw Bloom Journey vandaag! Klik hier om te shoppen.

Reacties (0)

Laat een reactie achter