Speciaal voor Moederdag 💗 

Voor alle powermama's! 

Moederdag komt er weer aan! Een extra belletje, een cadeautje om haar op te fleuren of een giga dikke knuffel is dus niet "too much" op die dag.


Speciaal voor Moederdag hebben we ook verfijnde selecties gemaakt van onze goodies op basis van de persoonlijkheid van de belangrijkste vrouw in jouw leven. Zo valt jouw cadeau 110% zeker in de smaak van jouw geliefde moeder! Met welke persoonlijkheid resoneert jouw super mama het meest?

Fit mom

Een fit mom probeert altijd in beweging te blijven en de juiste (ondersteunende) voeding binnen te krijgen, zodat ze altijd lekker in haar vel kan voelen en optimaal kan bloeien. Ze is niet vies van een beetje zweet en weet dat herstel net zo belangrijk is als sporten zelf. 

Bekijk onze cadeautips voor alle Fit Mom's hieronder:

Caring mom

Een top moeder die erg zorgzaam is en klaarstaat voor iedereen. Haar zorgzaamheid betekent ook dat ze op alle details let, van het erop letten of je wel voldoende water drinkt tot aan het zorgen voor een sfeervolle en rustgevende woonomgeving. Van het verzorgen van haar geliefden, krijgt ze eindeloos energie om te blijven stralen. 

Bekijk onze cadeautips voor alle Caring Mom's hieronder:

Foodie mom

Heerlijk een moeder die helemaal dol op eten is. Niet houdt ze alleen van culinair genieten, het innemen van voldoende voedingsstoffen vindt ze net zo belangrijk. Ze deelt haar passie voor lekker en gezond eten dan ook met haar naasten. Hier haalt ze veel voldoening uit, wat ze weer als drive gebruikt om het beste uit elke dag te halen. 


Bekijk onze cadeautips voor alle Foodie Mom's hieronder:

Beauty mom

Alles wat te maken heeft met schoonheid kun je jouw moeder ‘s nachts voor wakker maken. Een gezonde en krachtige uitstraling staat bij haar bovenaan het lijstje. Het geeft haar elke dag veel kracht om haar amazing journey te bewandelen. Dit is tevens de manier hoe ze andere powervrouwen inspireert en empowert!


Bekijk onze cadeautips voor alle Beauty Mom's hieronder:

Ben jij zelf ook moeder? In welk van de bovenstaande persoonlijkheden herken je jezelf het meest? Vergeet niet om ook jezelf in de watten te leggen om nog meer te bloeien 🌸