Shanna’s Power Bloom Journey

Shanna gooide het roer om na haar 2e zwangerschap

Even voorstellen:

Hi, laat ik mij eerst even voorstellen: mijn naam is Shanna, ik ben 32 jaar oud en moeder van 2 heerlijke kindjes. 21 maanden geleden ben ik bevallen van mijn 2e zoontje. Ik heb nog nooit zoveel gewogen in mijn leven als toen en daar werd ik erg onzeker van. Ik voelde me fatsig en door de zwangerschap blubberde het overal. Ik wou er dus graag wat aan doen.

Het keerpunt

Vorig jaar juni dacht ik: “nou ben ik het zat. Ik ga het roer helemaal omgooien.” Ik ben toen veel gaan sporten en ging me ook een beetje verdiepen in sportsupplementen. Ik zag de producten van Cabau Lifestyle voorbijkomen en vooral de roze uitstraling van de producten sprak mij erg aan. Ik zei tegen mijzelf: “Die producten wil ik graag een keer uitproberen!” En zogezegd, zo gedaan. Ik heb toen de Cabau Fatburner besteld. Ik ben gezonder gaan eten, ging de Fatburner gebruiken en was veel aan het sporten. Hierdoor ben ik 10 kg afgevallen in 2 maanden tijd.

Lees meer Bloom Journey verhalen

Even de motivatie kwijt

Helaas raakte ik vlak hierna even de motivatie kwijt. Mijn voeding werd te eentonig en daardoor hield ik het niet zo goed meer vol. Ik bleef wel op gewicht, maar afvallen lukte toen even niet. Voor mijn verjaardag wou ik graag nog wat kilo’s kwijt.

Ik had inmiddels goede ervaringen met de producten van Cabau Lifestyle. En zag toen de Bloom Transformation voorbijkomen op Instagram. Ik heb nooit eerder in mijn leven een dieet gevolgd. Maar doordat er een pagina van het voedingsschema was gedeeld op Instagram dacht ik: “hey dat ziet er eigenlijk best wel lekker uit!”

Toen heb ik besloten om mee te doen. Door de combinatie van gezond eten en sporten verloor ik in 2,5 week ongeveer 5 kg. De recepten waren heerlijk en ik zat goed in mijn vel. Totdat weer een lockdown begon…

Lockdown dipje

Ik ben kapster en heb mijn eigen kapsalon, maar door de lockdown moest de kapsalon weer dicht. Mijn werk viel weg, het sporten in de sportschool viel weg en hierdoor kwam ik even in een dipje (dit was alweer de 3e lockdown).

Het afvallen lukte weer even niet en ik had overdag mijn kindjes om me heen. In de avond was ik kapot en had ik geen puf om thuis nog te gaan trainen. In die periode kwam ik 2 kilo aan, omdat ik het voor mezelf gezellig ging maken met lekkere dingen. Want tja, het leven gaat door hé en we moeten er samen wat gezelligs van maken!

Begin met jouw Bloom Transfomatie!

De kilo’s moeten er echt af

Op 6 maart was ik er klaar mee en dacht ik: “kom op nou, nu ga je de rest van de kilo’s eraf knallen”! Ik had hier en daar wat gelezen over de Superfood Detox van Cabau Lifestyle en ik zag dat mensen er snel van afvallen en tevreden zijn over de Detox. Dat ga ik doen!

Nou... eerlijk gezegd vond ik het heel erg zwaar. Maar ik ben er wel 7 kg mee afgevallen. De eerste 5 dagen zijn pittig, maar daarna word je beetje bij beetje beloond met lekker eten.

En nu doorpakken!

Mijn doel: nog 5 kg eraf en dat heb ik mijn doel bereikt. Ik heb erg veel geleerd van de voedingsschema’s van Cabau Lifestyle. De schema’s hebben mij bewuster gemaakt over hoe ik lekker en gezond kan eten. Ik voel me fit en zit lekker in mijn fel!

Vandaag dacht ik: “zal ik dat rode jurkje eens passen die ik had gekocht voor mijn 1e zwangerschap? Nah die kan ik nog niet aan, dacht ik.” Tot mijn verbazing kon ik hem toch weer aan. Helemaal happy was ik. Yes, heb het toch eventjes geflikt! Doorzetten! Waar een wil is, is een weg! Maar je moet die weg wel willen volgen!

Heel erg bedankt Cabau Lifestyle, voor jullie voedingsschema’s en jullie fijne producten. Ik vond dit wel even een compliment waard! Het heeft mij heel erg geholpen & bewuster gemaakt op het gebied van gezonde voeding.

Begin met de Superfood Detox!